17 Mayıs 2010 Pazartesi

Allahın belası Fanatik

Mesleğimizi paçavraya çeviren pislikler; sizin yüzünüze bile tükürülmez. O kadar aşağılık işler yapıyorsunuz. O yüzden yaptığınız işe güven yok, annelerinize/karılarınıza küfür yiyorsunuz. Yalan-dolan, hayvanlık, itoğlu itlik arasında yaşayıp gidiyorsunuz.

Hiç bir zaman atletizmle ilgilenin demiyorum size plaza domuzcukları. Zira, futbol haberini bile layıkıyla yapamayacak kadar aciz, bilgisiz ve yeteneksiz insanlarsınız. Çünkü işiniz gücünüz rant. Haber ile zerre kadar ilginiz yok. Bir de kutsallık atfedersiniz işinize. Allah belanızı versin.

Bursaspor'un şampiyonluğu haberini sayfanın dibinde kutuda gören, Fenerbahçe'nin kaybettiğini büyüterek/süsleyerek bundan medet uman aşağılık insanlarsınız. Bu yaptığınız, Fotomaç'ın 'Olimpiyatı bırak, Süper Lig'e bak' p.çliğinden bile daha büyük bir şerefsizlik.

S.ktirin gidin bu dünyadan.

2 yorum:

  1. burayı nedense bugün keşfettim ve pek sevindim çöpe dönen malumat bloglarının arasında iki gıdım özgün bir şeyler gördüğüm için.. başta fanatik'e giren laflar olmak üzere elinize sağllık..

    YanıtlaSil
  2. Bi de Fanatikçilere sorduğunda "Biz bulvar basının diiliz" demezler mi! Doru, oa kadar bile diilsiniz.
    Bunlar futbolun paparazzisi be!
    Eline sağlık Şevketcim.

    YanıtlaSil