16 Ocak 2011 Pazar

Tebrikler Ceylan

Henüz haftası çıkmamış bir Çekoslovak mevzusu, medyada markalaşma olayı. Neden "Türkiye medyasında sürekli işler yapılamıyor?" diye sormuş ve üzülmüştük...

Ama bu pazar günü - ki hiç bu saatlerde evde olmadığım için görmemişim - Sky Türk'te En Heyecanlı Yeri'ne denk geldim. 2004'te SkyTürk'te iş yaparken hummalı çalışmasını yakinen gördüğüm Ceylan Özçelik ve o zamanki kurgucusu Sertan Ünver'in En Heyecanlı Yeri, 390'ıncı bölüme ulaşmış. 390 bölümlük bir sinema programını, Türkiye'nin en kaygan zeminli televizyonu Sky Türk'te ekrana taşımak akıl alır gibi değil!

Tad veren incelikli kurgusu, ilk programdan beri üzerine yapışan - iyi de olan - eğlenceli metinleri, Ceylan'ın alaycı okuması ve "Filme Gider, Belgeser" gibi harika bölümleriyle buram buram emek ve yaptığı işi olan tutku kokan En Heyecanlı Yeri, BBC programı havasını hiç kaybetmemiş. Yıllar sonra gördüğüm programda, sanki 2005'teymişim gibi hissettim kendimi.

İnatla ve özveriyle yaptıkları güzel programdan dolayı Ceylan Özçelik ve Cengiz Şahin'e kocaman teşekkür. Devam ediniz arkadaşlar. Acun mezar olacak, siz abide. Devam lütfen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder