21 Ekim 2010 Perşembe

Özel Sayı buna denir

Tenis Dünyası dergisi olarak biz de önümüzdeki ay çıkacak bir 'özel sayı' hazırlıyoruz, ama bunu görünce çabalarımızın beyhude olduğunu gördüm. Buz hokeyinin en saygın yayın organı The Hockey News, 'Greatest Jerseys of All Time - Tüm zamanların en iyi formaları' özel sayısı çıkardı. Aklınız başınızdan uçar.

7.99 dolardan satışa çıkan dergi, 162 sayfalık muhteşem bir koleksiyon sayısı... süveterlerden bugünkü formalara geçiş, unutulmaz formalar, Original Six'in tarihi formalarının hikayesi, en çok forma giyenler, kaleci formaları, milli takım formaları, NHL forması giyen ünlüler gibi harika bir içerikle amcamlar resmen ansiklopedi yapmışlar. Utanmadan bir de 7.99'a satıyor kafirler!

1947'den bu yana çıkan ve günümüzde - çoğunluğu Kanada'da olmak üzere - 100 binin üzerinde satan THN özel sayısında en çok hoşuma giden bölümlerden biri de 12 ayrı NHL takımının formasını giyerek rekor kıran 'The Journeyman' Mike Sillinger ile ilgili. 17 yıllık NHL kariyerinde 12 takımın formasını giyen Sillinger, ayrıca AHL'de iki, Avusturya Ligi'nde de EC Viyana formaları giymiş. Eh, bir Ziya Doğan'ın Konyaspor'una gelmediği kalmış!

Efsane iş yapmış THN. Tebrik ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder