14 Mart 2010 Pazar

Muhteşem 9: Siyah güzeldir

Çekoslovak e-yazıt'ın yeni tarzı 'Muhteşem 9'a hoşgeldiniz. Bundan böyle, yazıtımızda çeşitli listelere yer vererek sıkıntı içinde geçen günlerinizi renklendirip, aklınıza yeni çelişkiler ve tartışma kutucukları açacağım. İsteyen okur, şak şak alkışlar, dileyen 'çok mal bir seçim olmuş' der. Beni hiç ilgilendirmez (bkz. eski söyleyiş; ırgalamamak).

İlk 'Muhteşem 9' listemizde siyah güzeller yer alıyor. Yandan buyrun.

9 - Rama Yade: Fransız Bakan. 33 yaşında. 'Güzelliğin beş paar etmez' derseğiz, karizması var kendisinin. Sarkozy yavşaa bile göz koydu diyeler.
8 - Halle Berry: Aktris. Aslında sevdiğim bir şahsiyet değildir. Ancak güzelliği yadsınamaz. O yüzden listede...
7 - Alicia Keys: Müzisyen. Şahsımdan 12 gün sonra dünyaya gelmiş, insan nefsini ifsat eden bir yaratık. Şarkıları çok hitap etmese de, müzikal yeteneğini tartışanın alnı karışlanır.
6 - Christine Arron: Atlet. Sevimsiz Fransızların en sevimlisi. Guadeloupe doğumlu Arron, 17 yaşında Fransa'ya geldi ve 1998'de Budapeşte'de 100 metredeki müthiş Avrupa rekorunu kırdı. O gün bugündür gözdelerimdendir. Yaşlanmaz etmez.
5 - Serena Williams: Tenisçi. En önemli tartışma hanımları arasında yer alır. Kendisinin harika bir vücuda sahip olduğunu iddia ettiğimde, araba dolusu hakaret yerken bile yılmadım. Doğruya doğru.
4 - Veronica Campbell: Atlet. Listemizin bir başka çiçeği. İkibinli yılların en iyi sürat koşucularından biri olmanın yanında, gördüğüm en düzgün fiziğe sahip insan evlatlarından biridir.
3 - Damarys Lewis: Model. Bu insan veledinin bahsi geçmişti önceki e-yazıtımda. Bildiğin bisküvidir. Afeti devrandır. Yaşamı boyu modellik yapsa yeridir.
2 - Tyra Banks: Model. Gelmiş geçmiş en güzel siyah model desek? Maymun surat Naomi'den güzel olduğu kesin de o açıdan. Şimdilerde TV programı yapıyormuş. Yıllar çok zalim.
1 - Muriel Hurtis: Atlet. Gerizekalı bir rapçi ile (K-Mel) evlenip adamı hasta etse de, insan bişe diyemiyor zat-ı muhtereme. 1.80'e 68'lik boyutlarındaki pürüzsüz güzelliği sınırları zorluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder